forum slow in responding

19 Replies, 3274 Views

Is anyone else experiencing this right now?
[-] The following 2 users Like Ninshub's post:
  • Typoz, Valmar
It's been pretty bad over the past few days. Today is no exception.

Didn't you mention that the website is on a shared server, and that it's possible that another site on this shared server is being possibly DDoS'd?

On a sadly amusing note, even simply attempting to like posts can time-out, suggesting that the server is having difficulty processing even these small requests. Which is nuts.
“Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.”
~ Carl Jung


[-] The following 1 user Likes Valmar's post:
  • Ninshub
It wasn't me who mentioned that. Possibly another admin is aware of what's going on.
[-] The following 1 user Likes Ninshub's post:
  • Valmar
This issue was discussed at some length in this thread from a month ago:

https://psiencequest.net/forums/thread-s...onnections
[-] The following 3 users Like Doug's post:
  • Typoz, Valmar, Ninshub
Yesterday I struggled to post something. I'd typed it out, but the "Post Reply" button just timed out. Luckily I copied the text I'd written, saved it temporarily in another editor, then tried again some time later, when the server was responsive again.
[-] The following 1 user Likes Typoz's post:
  • Doug
I don't know if anyone else is experiencing this, (23/12/2018) but it's taking more than 30-40 seconds to respond to a click. Just thought I'd make a note of it.
[-] The following 2 users Like tim's post:
  • Valmar, Typoz
(2018-12-23, 12:15 PM)tim Wrote: I don't know if anyone else is experiencing this, (23/12/2018) but it's taking more than 30-40 seconds to respond to a click. Just thought I'd make a note of it.

Yes, same here. Though at least it does respond, better than getting an error message.

edit: took 2 mins 45 sec to post this reply (after clicking 'post reply' button).
(This post was last modified: 2018-12-23, 12:39 PM by Typoz.)
[-] The following 2 users Like Typoz's post:
  • Valmar, tim
(2018-12-23, 12:34 PM)Typoz Wrote: Yes, same here. Though at least it does respond, better than getting an error message.

edit: took 2 mins 45 sec to post this reply (after clicking 'post reply' button).

Ditto, Typoz. It's just taken over ten minutes to post the Aware 2 (sort of update)in the Latest from Sam Parnia (NDE's)
[-] The following 2 users Like tim's post:
  • Valmar, Typoz
(2018-12-23, 12:53 PM)tim Wrote: Ditto, Typoz. It's just taken over ten minutes to post the Aware 2 (sort of update)in the Latest from Sam Parnia (NDE's)

Suggest you check that post - looks like it's appeared twice (duplicated).
(This post was last modified: 2018-12-23, 01:01 PM by Typoz.)
[-] The following 2 users Like Typoz's post:
  • Valmar, tim
Right now it's working fine for me, but like has been referenced in the link to the other thread Doug provided, it's probably an intermittent server problem due to another website overusing its resources.
[-] The following 2 users Like Ninshub's post:
  • Doug, Typoz

  • View a Printable Version
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)