Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Last posts in thread sometimes not visible when logged in
#1
I'm seeing a problem on the site that is difficult to recreate... it's been happening for about the last 2 weeks, it seems to spontaneously clear when more posts are added, then I can find the problem again. Basically the index of forum threads show the last post to the right hand side. But if you go to the thread, that last post is often missing if I'm logged in... so that I can't view the last post in a thread. If I log out, the post becomes visible again. I've tried logging in and out and it's reproducible for me. The same happens if I got into my profile, and view all posts... I can see a summary of the last post... but if I click on it, it goes to the start of the thread, and I can never reach the last post.

However, This is the first time it's happened to one of my own posts? This particular one is 6 hours old. I wanted to edit it. But I can't get to it to edit it. It's listed in the forum summary as the last post, and shown with a small bit of the start text in my own profile. But it will not display... clicking the link to the post, just jumps to the opening post of the thead, and the post is not showing at the end of the thread. Although I can see the post when not logged in, one has to be logged in to edit ones own posts, where upon the post is no longer visible...

Below shows the forum index, and final post on the thread when logged in... when logged out... you can see the problem...


[Image: psi_problems.jpg]
[-] The following 1 user Likes Max_B's post:
  • Ninshub
Reply
#2
Try pressing F5 when you are in that thread, and see what happens!?!
[-] The following 2 users Like Pollux's post:
  • Brian, Max_B
Reply
#3
(09-15-2017, 08:17 AM)Brian Wrote: If you have joined the CS or political forums, leave them and look again then rejoin them.  It's a pain but you will have to keep doing it until the bug gets fixed.

I was having the same thing happen some weeks ago when in forums with no sub-forums. I didn't do anything and it stopped occurring.
[-] The following 2 users Like Stan Woolley's post:
  • Brian, Max_B
Reply
#4
(09-15-2017, 08:31 AM)Pollux Wrote: Try pressing F5 when you are in that thread, and see what happens!?!

Nothing happens...

It seems to be that pagination is broken for forum members who become members of the hidden groups, the next new page of any thread is not available until it has 2 posts. The 1st post on the next new thread page remains hidden.

Looks like that hidden forums update broke the site.

I'm now reading the site on two different browsers... Cry
Reply
#5
(09-15-2017, 10:05 PM)Max_B Wrote: Nothing happens...

It seems to be that pagination is broken for forum members who become members of the hidden groups, the next new page of any thread is not available until it has 2 posts. The 1st post on the next new thread page remains hidden.

Looks like that hidden forums update broke the site.

I'm now reading the site on two different browsers... Cry

Scrap that, I dunno what's going I'm not seeing posts elsewhere...
Reply
#6
(09-15-2017, 08:17 AM)Brian Wrote: If you have joined the CS or political forums, leave them and look again then rejoin them.  It's a pain but you will have to keep doing it until the bug gets fixed.

Yeah, I've left it, thanks. Making the new group invisible, seems to have had other invisible effects.
[-] The following 2 users Like Max_B's post:
  • Brian, Ninshub
Reply
#7
Yep, I'm having ongoing problems with this and it is frustrating... It only happens with some threads, but once it happens I have continual issues with that thread
[-] The following 3 users Like malf's post:
  • Brian, Ninshub, Max_B
Reply
#8
Do you all use the Default Theme for the forum?
[-] The following 1 user Likes Pollux's post:
  • malf
Reply
#9
For the tech savvy among the admins and forum members, googling "MyBB problem last post not showing when logged in" gives MyBB discussion threads about this problem wherein the answer may lie.
[-] The following 3 users Like Ninshub's post:
  • Pollux, Doug, malf
Reply
#10
(09-16-2017, 12:13 AM)Pollux Wrote: Do you all use the Default Theme for the forum?

Happens whatever theme I'm on.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)